Salon træning

miderste billede

Hunde træning

Jeg tilbyder salon træning til hunde som evt. meget sensitiv, bange eller bare aldrig har været ved hundefrisør. Træning af hvalpe til at blive klippet, børstet, klippe negle, skal gerne ske så hurtigt i deres liv, for at de kan finde ud af at det ikke gør ondt og forstå at der ingen fare er ved disse ting. Derfor vil det være godt at man kommer i salonen så hurtigt, man har fået sin lille hund, hvis man ved at den skal klippes af en hundefrisør. Det samme gælder hvis man har en hund som evt. er bange for at blive klippet eller børstet.

Jeg tilbyder 3 træningspakker, 2 forløb med hvalpe under 16 uger, og den anden er for hunde over 16 uger.
Jeg bruger min erfaring gennem hundeindlæringspsykologien og hundeadfærds kursus til at lave træningsprogram, som er tilpasset den enkelte hunds behov. Hundene er forskellige og kommer med forskellige problemer.

Gennem træningen med positiv forstærkning her i salonen, og hjemme ved ejer, skal det gerne ende op i at man får en mere harmonisk hund, hvor det kan lade sig gøre at klippe pelsen, få klippet negle og vasket hunden.

Redskaber til at træne i hjemmet

Man får nogle redskaber med hjem, til hvordan man skal træne sin hund hjemme. Man kan ikke komme dette i mål hvis ikke man træner rigtig meget hjemme.

Jeg anbefaler stærkt at man besøger hundesalonen inden hunden er 12-16 uger.  Hunden er i denne periode i socialiseringsfasen og i denne periode vil de være meget nysgerrig på nye ting og vil ofte lagre disse oplevelser så den ikke i fremtiden vil blive bange at komme på salonen.

Derfor bliver besøget på salonen til en positiv oplevelse så hunden i fremtiden vil være mere glad for at blive ordnet. Som hundeejer kan du også have stor glæde af dette.
Væn din hund allerede helt fra hvalp af, at komme i bad, blive rørt ved, børstet, redt, klippet og i det hele taget give den fornemmelsen af at være til “frisøren”.

Dette giver hvalpen en god introduktion til det at være på salon.
Du kan få din hund klippet når du selv synes at den trænger, for mange er dette når hvalpen er omkring 4 måneder gammel (16uger) da pelsen her er begyndt at vokse rigtig meget.
Jeg skræddersyer træningspakkerne til den enkelte hund, da hunde jo er meget forskellige og måske skal starte forskellige steder i træningen

verste billede
pawprint

Skriv til mig

pawprints