Om mig

omos000

Velkommen til min hundesalon

Tine´s hundesalon er en lille nystartet hundesalon med en rolig atmosfære og med fokus på hunden.

Jeg er oprindeligt uddannet landbrugstekniker med speciale i svin, og har arbejdet som landbrugsskolelærer i 16 år.

Jeg har altid haft en stor passion for hunde, og har også 2 store hunde hjemme. Så da lejligheden bød sig, startede jeg som elev hos Karin Jette Knudsen, Karins Trimmesalon i Nyborg. Jeg afsluttede min hundefrisør eksamen nov. 2020.

Jeg har kurser i hundeadfærd og indlæringspsykologi inden for hunde som jeg har taget ved dyreterapi i Hirtshals. Jeg deltager løbende i kurser for at forbedre mig og hele tiden blive klogere og dygtigere.

Hvad tilbyder jeg

Jeg tilbyder at hjælpe hundeejerne med vask, klip, negleklip og pleje af deres hund. Og det er meget vigtigt for mig, at Tine´s hundesalon er et sted hvor både hunde og deres ejere skal være trygge ved at komme. Samtidig have hunden i fokus, så oplevelsen i salonen, bliver på hundens præmisser, og at den får en god oplevelse.

Jeg bruger udelukkende B&B shampoo og balsam i min salon, da disse er meget mild, beriger pelsen og giver perfekt fugt balance til pelsen. B&B produkter består af økologiske og naturlige ingredienser, de er allergivenlige, uden parabener, silikone, kunstige farver og kunstige parfumer. Serien fra B&B er tilpasset forskellige hud og pels typer, det betyder at jeg bruger lige præcis den shampoo som jeg mener passer til din hund. I salonen har jeg et lille udvalg af alt hvad du behøver til den daglige pelspleje.

Full-3624 (1)
pawprint

Skriv til mig

pawprints