Første besøg

hero2

Info omkring første besøg i salonen

Hvis det er første gang din hund skal på salonen, er det vigtigt for mig at vi sammen gennemgår hunden og får talt om hvordan hunden skal klippes og ordnes. Vi snakker om hvad du forventer, ønsker og hvilke muligheder der er for at få gjort din hund rigtig pæn. Jo bedre man får aftalt hvordan det skal være, jo mere tilfreds vil man være med klipningen.

Jeg tjekker hundens pels og tjekker op på filter.

Man skal være opmærksom på, at man ofte vil skulle betale ekstra, hvis hunden ikke er filterfri, da det er et hårdt arbejde at rede filterne ud, det vil også tage ekstra tid.

Når vi har gennemgået hunden sammen, så får du en samlet pris.

Derefter aftaler vi hvad tid hunden er færdig og kan hentes igen, eller man kan blive mens hunden bliver behandlet. Det kan i nogle tilfælde være bedere hvis ejer ikke er i salonen, da hunden til en hver tid vil holde fokus på sin ejer og ønske kontakt fra denne, så arbejdet besværes. Der kan også være tilfælde hvor hunden er meget mere rolig når ejer er til stede, men det aftaler vi når man kommer med hunden, eller skrive det i en note når man booker en tid hos mig.

Hunden er i fokus

Det er altid hunden der skal være i fokus under behandlingen, og jeg skal opbygge et tillidsbånd til hunden for at kunne arbejde med den, og den skal have overskud til at fokusere på mine signaler, det er det vigtigste for at kunne behandlingen bliver en succes.

En behandling tager typisk 2-3 timer. Første gang din hund er på salonen laver vi en journal til den, hvor alle data på dig og hunden bliver indført.

Du kan bestille ny tid i salonen eller på onlinebooking gennem min hjemmeside. Derudover kan jeg fortælle dig hvor ofte netop din hund har brug for at blive klippet.
Når du kommer første gang med din hund, skal den føres i halsbånd og snor.

pawprint

Skriv til mig

pawprints